عدم توانایی روسیه و عربستان برای رسیدن به یک توافق سریع در مورد کاهش بیشتر تولید، این نگرانی را ایجاد می کند که آیا این دو کشور هنوز هم می توانند با هم برای تنظیم سیاست نفت کار کنند.
یک کارشناس بازار انرژی با اشاره به اینکه عربستان و روسیه به دنبال نفت گران هستند، گفت: از همین رو به نظر میرسد توافق کاهش تولید برای حفظ قیمتها تمدید شود.
عمران خان نخست وزیر پاکستان، بنا به گفته سخنگوی وزارت خارجه در راس یک هئیت دیپلماتیک، امروز یکشنبه میهمان رئیس جمهور کشورمان است. آیا عمران خان برای میانجیگری میان تهران و ریاض بار سفر بسته است؟
عربستان سعودی با پایین آوردن مقدار صادرات نفت خام، اولویت مقاصد صادراتی خود را تغییر داده است. این کشور فروش نفت به بزرگترین وارد کننده نفت جهان، چین را افزایش و صادرات به آمریکا را کاهش داده است.
وزیر انرژی عربستان سعودی در حساب توییتری خود نوشت که در حاشیه نشست سران گروه ۲۰ در ژاپن با الکساندر نواک، همتای روسی خود دیدار کرده و درباره بازار نفت بینالمللی به گفت و گو نشسته است.
خبرگزاری رویترز با انتشار تحقیقی اعلام کرد که تحریمهای دولت آمریکا به اوپک لطمه زده و از سوی دیگر تولید عربستان برای جبران کاهش تولید نفت ایران در بازار کافی نبوده است.
یک منبع آگاه از برنامههای نفتی عربستان سعودی اظهار کرد: انتظار میرود این کشور صادرات نفت خام خود را در ژوئن پایین هفت میلیون بشکه در روز نگه دارد و تولیدش همچنان پایینتر از سهمیه تعیین شده تحت توافق کاهش تولید اوپک خواهد بود.
مهدی حسینی رییس پیشین کمیته بازنگری قراردادهای نفتی وزارت نفت میگوید: آمریکا تمام تلاش خود را برای در اوج نگهداشتن تحریمهای نفتی ایران به کار خواهد گرفت و قراردادن نام یکی از مهمترین بخشهای نظامی ایران در لیست تروریستی نیز در این راستا بود و در مقابل کارشناسان بارها گفتهاند که این اقدام، امری ناشدنی است و امکان ندارد که تولید ایران را به صفر ...
یک کارشناس حوزه انرژی درباره معاف شدن انگلیس از توسعه میدان گازی مشترک با ایران گفت: تولید از این میدان روی درآمد ایران تاثیری ندارد و در واقع بود و نبود آن برای ایران اهمیت ندارد ولی برای مصرف کننده انگلیسی اهمیت دارد زیرا ظرفیت تولید روزانه این میدان ۵.۹ میلیون متر مکعب و بسیار ناچیز است.